Sunday, April 3, 2011

-_-'

Perghhh...
lawak thp ikan selama tui~ -_-
akibat bontot aku yg dh rasa cramp dok ngadap lappy, aku toleh jam, dah 5.30 pagi ! *x sedor pon* -_-'
dgn kemalasan thp gama, aku bangkit ler nak pi jumpa cik T [toilet]. Dengan separa kemalasan kakiku diheret jua melangkah ke destinasi. Akibat  mode kemalasan yg dah cecah tahap giga, ianya makin berganda.



~salah satu aksinya*_*~


Disebabkan malas gak la aku x
bwk kunci bilik ke toilet. bilik tu lak spesis yg auto lock,
so aku juz bukak jer pintu tu luas-luas.senang !
*saper yg nk mengintai aksi2 romate aku tido time tu mmg f.o.c jer*   :]


biler dh habes date. aku dgn semangatnya melangkah ke bilik.


<<< ni la mimik muka aku time tu..* rahang dah jatuh bwh,mulut dh nganga 7cm. suara ja x keluaq...*
rasa cam nk hentak jer kepala kuat2 kat pintu yg dh trtutup rapat tuuu.....huarghhh~
tgh2 cuak tahap x leh blah tu, aku ketuk la pintu dgn harapan rumate aku akn trbangun..
tok ! tok !...dua kali ketuk jiran sebelah yg bukak pintu, terus ak cabut, sembunyi ! =.='
ishk...seb bek x kantoi !


dekat 10minit aku mundar-mandir, garu sana, garu sini *otak aku mmg dh lama stop,sbab dh terlampau overload~*
 tapi dek rasa cam nk passed out brdiri cam tiang lampu pagi2 buta, aku kuatkn semangat tuk mengetuk pintu bilik sekali lg...kali ni bkn takat jiran sebelah...jiran dua belah+3belah plak yg bukak pintu. hanya sengih 3kupang dpt ku hadiahkn tuk diorang. hailla~




penat+ngantuk+lapo+gatai kena gigit nyamuk = gonna make me freak out~











nak x nak, bertapa la aku kat depan pintu bilik tu sesorang, dah rasa sebijik cam gaya p.Saud tgh tnggu buah duriannya gugur...so, aku pi la lepak kat pantry... dsebabkn sejuk yg maha sgt aku tertido dgn jayanya sambil bersila.

lepas jer azan subuh berkumandang, finally aku berjaya masuk bilik *rumate aku bangun nk ambik wudhuk, dia terjumpa aku yg tgh dok khusyuk bt peta dunia kat ats sink pantry. terkejut mat badak beliau ! hahaha...*



misiku pon bersambung........zzzZZZzzz~

No comments:

Post a Comment